Over Boekenmonster

Boekenmonster zet regelmatig de tanden in een boek. Hieruit volgen recensies, verhaalanalyses en boekentips.

Wie zit er achter Boekenmonster?

Ik ben vanaf het moment dat ik kon lezen altijd een enorm boekenmonster geweest. Mijn liefde voor boeken is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Tegenwoordig lees ik meer dan 150 boeken per jaar!

Mijn naam is Merel en ik ben 33 jaar. In het dagelijks leven werk ik als studiecoach. Mijn vrije tijd vul ik met ballet, zwemmen, tuinieren, bordspelletjes, gamen en uiteraard heel veel lezen.

Het papieren boek heeft nog altijd mijn grote voorkeur, al vind ik het ideaal om tijdens het autorijden een luisterboek op te zetten. Ik lees vooral literatuur, historische romans, non-fictie en fantasy, al waag ik af en toe een uitstapje naar andere genres.

Boekenmonster vond zijn oorsprong in augustus 2017, als spot op Hebban. Na een aantal jaar wilde ik graag echt een eigen plek en zodoende startte ik op 1 januari 2021 deze eigen website. Ik ben nog steeds recensent non-fictie voor Hebban, dus daar vind je, onder het kopje recensies, mijn bevindingen over de non-fictie boeken die ik lees. Op Boekenmonster schrijf ik over alle andere boeken die ik gelezen heb.

Vormgeving boekenmonster

Beeldend kunstenaar Meggie Plat heeft het logo voor Boekenmonster vormgegeven. Voor een impressie van haar werk kun je haar website bekijken.

Deze website is gemaakt met behulp van WordPress. Ik heb hierbij dankbaar gebruik gemaakt van het thema Ignite van Compete Themes.

Over mijn recensies

Ik recenseer boeken uit eigen kast, uit de bibliotheek en ontvangen recensie-exemplaren. Als een echt boekenmonster voel ik een boek altijd goed aan de tand! Herkomst van een boek heeft dan ook geen enkele invloed op mijn oordeel.